top of page

Producenterne

Besøg vores vin leverandøres web sider og få endnu mere ud af hvem de er og hvad de har på hjertet. 

manastro logo_redigerede.jpg
logo casina bric.jpg

Cascina Del Monastero

Dette er et imponerende vinhus,  deres vine har en stor personlighed og efterlader som reglen et kraftigt indtryk med mange smags noter. Man er ikke i tvivl om at de er fra La Morra. 

Casina Bric 460

Et af de mest morderne vinhuse i barolo området, der satser stort på bæredygtighed, dette glæder alt fra marken og produktionen til valg af flasker og propperne. De er specielt kendt for deres Spumante lavet på Nebbiolo, men det absolut hvert at smage på resten af deres sortiment.

Cornarea

Er vores første bestseller hvidvin, de forstå at lave den rigtige vin til den rigtige pris, en vin som alle holder af, man er ikke i tvivl om at kvalitet er i højsædet. Vi fandt denne vin, da flere restauranter i Piemonte området valgte at servere Cornarea's hvidvin som den bedste på kortet.

daglio_giovanni 1000.png
Paolo Conterno logo_edited_edited.png

Daglio

Ligger en times kørsel fra Barolo i hjertet af Hvidvins land i Piemonte. Her dyrker de en lille smule rødvin og rigtig meget hvidvin, hvor de specielt er kendt for deres drue Timorasso, en meget svær drue at dyrke med de kan det til perfektion. En vin der bare bliver bedre med alderen. 

Paolo Conterno

Der er mange liga'er i Barolo, men når man siger Paolo Conterno så er man i første lige, i toppen af de bedste producenter, her finder man elegance, balance og harmoni i hans vine. Vinhuset ligger i Ginestra et af de smukkeste områder i Barolo. Hans Barolo er som reglen drikke klar når den kommer ud men +10 år så er den på toppen. 

SF-Logo San Fereolo 2 .jpg

San Fereolo

Umulighedens kunst bliver bevidst i dette vinhus, Nikolette har formået at ikke bare ændre mit syn på vin, men også at levere en simple bordvin som Dolcetto og med hendes vin kunst at gøre det til en kæmpe oplevelse, det grænser sig næsten til magi.

logo_edited_edited.png

Silvio Grasso

En vin familie der ikke bare besidder en fantastisk gæstfrihed, men også laver god vin som er til at betale, deres top Barolo burde koste det dobbelte. De har valgt at producere vin, der er tilgængelig og med en høj kvalitet. 

Valletti logo.png

Valletti

En vinmager jeg har meget stor respekt for, han gør alt hvad der stå i hans magt for at skabe en kvalitet ud over det sædvanlige og er blevet belønnet som året vinbonde i Dogliani 2019. Desværre er der ikke meget vin fra ham endnu, men vi har fået fået en stor del af hans produktion til butikken.

logo caviola.png

CaViola

Elegance og fantastiske oplevelser kommer som de første tanker man får når man tænker for CaViola. Man er ikke i tvivl om at Beppe er en vinmager der har styr på sin vin produktion, fra vinmarken til kælder. Beppe overlader intet til tilfældighederne og lever fra sin kælder i Dogliani og Barolo. Specielt bør man smage hans hvidvin og Rose der fantastiske vine, hans Barolo vine der super elegante.

CascinaSot_Nero_05x.png

Casicina Sót

Cascina Set er en oplevelse af de helt store,  friske og nye tanker, pioner ånd og villig til at prøve noget nyt for at opnå den helt store oplevelse. De levere kvalitet og stil der noget nær perfekt. En producent som man bør følge og se den udvikling som kommer over de næste par år, jeg er sikker at Sót vil være en at de helt store i løbet at et par år. 

bottom of page